Login

Nieuws

Privacyverklaring

Diëtistenpraktijk D8 gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zie ook tabje privacyverklaring  voor meer informatie hierover.

Klachten- en geschillenregeling 2017

Vanaf 1 januari 2017 is iedere zorgverlener verplicht een regeling te hebben voor de opvang en behandeling van klachten en geschillen. Dit is geregeld in de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg)

Ik ben als zorgverlener aangesloten bij de Klachten- en geschillenregeling Paramedici.

De diëtist doet er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dat te bespreken. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici, www.klachtenloketparamedici.nl Het klachtenloket is ook per mail of telefonisch bereikbaar: 030 310 09 29 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

juni 2015

Diëtistenpraktijk D8 heeft een nieuwe spreekuurlocatie! Met ingang van juni 2015 bent u nu ook voor uw voedingsvragen en dieetbehandeling van harte welkom bij:

Gezondheidscentrum Vlaanderen 
Laan van Vlaanderen 466
1060 MT Amsterdam

Gezondheidscentrum Vlaanderen ligt pal aan het het winkelcentrum Nieuw Sloten (Belgiëplein). Met deze vierde spreekuurlocatie is Diëtistenpraktijk D8 in Osdorp, De Aker én Nieuw Sloten altijd dicht bij u in de buurt!

24 februari 2014

Met ingang van 24 februari 2014 ben ik niet meer in dienst als diëtist bij Cordaan Thuiszorg.
Ik zet vanaf genoemde datum mijn werkzaamheden voort vanuit een zelfstandige praktijk die deel uitmaakt van de coöperatieve vereniging Diëtistengroep Amsterdam:

Diëtistenpraktijk D8

Cordaan heeft alle activiteiten van de afdeling Voedingsvoorlichting en Dieetadvisering overgedragen aan de coöperatieve vereniging Diëtistengroep Amsterdam.